lördag 30 juli 2011

Äntligen


Äntligen!
Tassar omkring här hemma i mina nya, fina, blanka, rena Brooks Adrenaline. Kommer på mig själv med att småle lite fånigt hela tiden. De sitter som gjutna på mina fötter.
När jag lämnade tillbaka de Asics jag provat i 30 dagar (tom sprungit Göteborgsvarvet...) hos Intersport (utnyttjade deras nöjdkundgaranti) blev jag bemött med viss skepsis och misstro. Inte så att det sas direkt och det var absolut inga problem att få lämna tillbaka skorna, men kommentarer som  "märkligt....det här är ju ändå en av världens mest sålda sko, inte bara till motionärer, såå....underförstått, jag tror inte riktigt på dina argument. Jag var nämligen inte nöjd på en fläck - de skavde på ovanfoten, klumpiga, slöt dåligt runt foten, brännande känsla när jag sprang , etc etc...
Det är ju tur att vi inte är stöpta i samma form allihopa. Jag är definitivt stöpt i Brooksformen och helt klart inte i Asicsformen.


Kan knappt bärga mig tills i morgon när underverken ska få sin premiärtur. Det är läge för långpass så skorna ska få bekänna färg på en gång, pang på bara!!
Semesterveckan på turné med bland annat Kolmården och besök i Västerås och kära vänner i Stockholm har varit super. Har blivit en del löpning också. Körde bland annat ett kul intervallpass med syrran och svågern. 6 *600 meter där jag lyckade snitta intervallerna på 4.35. Inte illa, måste jag säga, riktigt bra där!!
Nu längtar jag långt och lugnt. Får se vad morgondagen har att erbjuda.

1 kommentar: