söndag 19 augusti 2012

AXA 2013 - Då är systrarna på topp!!

I morgon öppnar anmälan till Axa Fjällmaraton 2013. Antal platser är utökade från 500 till 800. I fjol var loppet fullt efter bara några månader. Det lär bli detsamma iår - Intresset verkar vara enormt.

När Mia och jag passerade mållinjen för nu drygt en vecka sedan var vi rätt spaka. Rätt nöjda. Vi hade tagit oss igenom ett helt fantastiskt upplevelselopp på TIO timmar. Tanken att göra det igen var inte precis det första vi tänkte när vi pustade ut på gräset i målområdet, utmattade men lyckliga.

Redan efter ett par dagar började en tanke ta form i mitt galna huvud..
- Tio timmar, tio jävla timmar...Det måste gå att göra det här på kortare tid!! Med bättre förberedelser, mer terrängträning, fler långa långpass. Vi borde kunna kapa tiden med en och en halv timme, i alla fall.... Fasen också...Vi måste bara få göra det en gång till!!! Nu vet vi vad det handlar om, nu känner vi till leran, gyttjan, stigningarna, mattheten och så klart glädjen och kicken som det ger att testa kroppens gränser!
Jag ringde syrran. Till en början var hon inte riktigt lika possitiv men jag gav henne några dagar och sen kom det otroligt glädjande beskedet.
- Okej då, anmäl oss!!
Och det är persis vad jag kommer att göra i morgon. Och det trots att jag sett denna fantstiska film som ligger på loppets hemsida.

1 kommentar:

  1. Det där tänker jag inte hänga med på. Såvida inte Maria är med i mitt lag...

    SvaraRadera