lördag 15 oktober 2011

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig...

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. För några veckor sedan dundrade flera tusen löpare fram över Grönsta gärde med många härliga mil framför sig. Jag var inte en av dessa lyckliga. Känns surt! Nu har det gått en tid och naturligtvis är inte det här det värsta som kan hända - Herre gud, jag är frisk och det kommer flera lopp!
Råkade ut för en lömsk förkylning som satte sig på lederna. Gick inte att springa, gjorde ont i vrister, fotleder, benhinnor och till och med i handlederna när jag sprang. Har sakta men säkert börjat ta mig tillbaka.  Rask promenad är en underskattad träningsform....
I går eftermiddag innan jag hämtade tösen på skolan sprang jag sju km och det var första gången sen det här började som jag kände att det fanns fart i benen och att jag kunde spring avslappnat och, det viktigaste, det gjorde inte ont det minsta. Underbara känsla!
I dag är det en fantastisk höstdag. Frostig gräsmatta utanför fönstret och solen skiner. Lånar bort lilla F några timmar och ger mig upp på Södra för nån mil i skogen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar