lördag 31 december 2011

AXA

Milda matilda, det här är inte klokt!!

Jag och min kära löparvän Tina funderade tidigare i år på att anmäla oss till AXA fjällmaraton nästa år. Den 13 Augusti går loppet av stapeln. Vi velade fram och tillbaka och det drog ut på tiden. Det helt sanslösa hände att loppet blev fulltecknat så problemet lösta sig, kan man sig. Snopet, men vi la det bakom oss – det kommer flera lopp! Jag satte ändå upp oss på en återbudslista men hoppet om att få en plats fanns inte och jag glömde det hela….

På samma återbudslista fanns även ca 500 personer till!! Fattar inte att det är ett sånt otroligt intresse för detta lopp. KUL!

Häromdagen lottades 30 stycken återbudsplatser ut bland dessa 500.

Filmen nedan är lottdragningen som ligger på http://www.fjallmaraton.se/. Ca 4.30 in i filmen drar killen lappen med Tinas namn. Helt sjukt kul.Har redan bokat boende och den mentala uppladdningen är påbörjad. Foten känns bättre och bättre. 2012 kommer att bli det roligaste och mest utmanande löparåret hittills för min del.

3 kommentarer:

  1. Vilken härligt skön inställning till 2012 :)

    SvaraRadera
  2. Grattis till platsen i Axa! Skulle gärna varit i era kläder och fått en plats. Kan tipsa om en bra tävling som förberedelse Hälsingetrailen i mycket tuff terräng.
    http://www.laget.se/HMultisportklubb/2751-template-p2-16428.html
    Mvh Johan Hellberg

    SvaraRadera